Werkzaamheden van Centraal Parket in de regio Amersfoort en Het Gooi

Door intensief gebruik kunnen er flinke krassen en oneffenheden in uw vloer ontstaan. Lammert van Beek van Centraal Parket uit regio Nijkerk is gespecialiseerd in het onderhouden en schuren van uw parketvloer.

Neem contact op met Centraal Parket

Parketvloer schuren

Het schuren van een parketvloer is een vak apart. De combinatie van jaren ervaring en het gebruik van de juiste machines zorgt voor een perfect resultaat. Ik kom langs om de vloer te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna ga ik direct aan de slag om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Aan de slag in de regio Amersfoort - Het Gooi

Schuurmachine

Uw bestaande parket wordt volledig schoon en kaal geschuurd. Eventuele spijkertjes (aanwezig in tapis- en bourgognevloeren) worden weggehaald en de gaatjes en naden worden opnieuw gestopt. Na het schuren wordt de vloer gepolijst om zo een mooi egaal oppervlak te krijgen. Heeft u een vloer met een v-groef? Ik kan deze schoonfrezen met een speciale veilingfrees. Nadat de parketvloer stofvrij is gemaakt, kan deze behandeld worden met een matte lak of met een (kleur) olie.

Anders dan anders

Kleurenpalet

Wilt u uw eiken vloer graag in een nieuwe kleur geolied hebben? Dit is ook mogelijk bij Centraal Parket. U kunt uit meer dan 40 verschillende kleurnuances kiezen.

Aanhelen en intanden

U gaat verbouwen of u laat een uitbouw plaatsen in de regio Amersfoort of Het Gooi. Wist u dat uw bestaande parketvloer onzichtbaar doorgelegd kan worden? Om een naad overdwars te voorkomen, kom ik langs om de vloer te vertanden. In de uitbouw plaats ik een ondervloer waar de nieuwe vloer op wordt bevestigd, zodat deze wordt verweven met de bestaande parketvloer. U ziet er niets van! Ook wanneer een open haard wordt verwijderd of een keuken wordt verplaatst, is het vaak mogelijk om het parket aan te sluiten. Dit is afhankelijk van het systeem van de originele parketvloer. Voor een perfect resultaat moet na de plaatsing de gehele vloer worden geschuurd, gestopt en behandeld. Heeft u een visgraatvloer of eiken stroken-parketvloer? Deze kunnen ook doorgelegd worden. Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies of een offerte op maat.

Offerte laten maken bij Centraal Parket? Neem hier contact op

Onderhoud aan uw parketvloer

Al een poosje niet meer omgekeken naar uw vloer? Helaas is regelmatig stofzuigen of wissen niet genoeg. Uw vloer moet eens in de zoveel tijd behandeld worden, zodat het hout mooi blijft en u daarnaast vlekken en vuil weghaalt. Daarvoor kunt u Centraal Parket in Nijkerk inschakelen. Ik kom graag langs om uw vloer te schuren en van een nieuwe laklaag te voorzien.

Waterschade? Hier vindt u meer informatie

Vrijblijvend advies over uw vloer?
Bel 06 - 51 34 41 34 

Contact