Parketvloer of houten vloer laten
schuren

Parket schuren te Amersfoort


Met meer dan 150.000 mensen wonen we in deze bruisende garnizoensstad. De populariteit van parketvloeren indachtig, konden wij het uiteraard niet nalaten om ook daar onze diensten aan te bieden. Amersfoort is immers een bedrijvige stad waar bezoekers komen en gaan, waar woonkamers leven en waar families zich in elkaars hartstocht terugvinden. Dat er na verloop van tijd krassen ontstaan in jouw parket? Dat hoeft niemand te verbazen. Bij Centraal Parket doen we het nodige opdat jouw parket de woning opnieuw eer aandoet.


Parket laten schuren door Centraal Parket


Laten we eerst en vooral duidelijk zijn: parket schuren is echt specialistenwerk. Hiervoor heb je niet alleen de juiste apparatuur nodig, maar moet je bovendien ook voortbouwen op jarenlange onweerlegbare ervaring. Gelukkig ben je bij Centraal Parket aan het juiste adres. Wij komen eerst voor het bestuderen van de vloer en het bespreken van jouw wensen en voorkeuren. Vinden we een geschikte oplossing? Dan steken we razendsnel de handen uit de mouwen om jouw parketvloer er nagelnieuw uit te laten zien.


Hoe gaan we te werk?


Centraal Parket is gelegen te Nijkerk, waardoor we ook in Amersfoort razendsnel ter plaatse zijn. Na het persoonlijk gesprek en de eerste studieronde zullen wij eerst de parketvloer schoon en kaal schuren. In sommige parketvloeren vinden we ook spijkertjes die we vervolgens weg zullen halen. Aanwezige gaatjes maken we gewoon weer dicht. Vervolgens zullen we de vloer mooi polijsten en eventueel ook v-groeven schoonfrezen, om het tot slot te behandelen met een lak of twee componenten (kleur) olie. En op diverse vloeren kan na het schuren ook een andere kleur opgebracht worden.


Van parketonderhoud tot renovatieprojecten


Bij Centraal Parket doen we meer dan alleen parket schuren. Parket onderhouden is immers slechts één van onze services. Denk bijvoorbeeld ook aan het renoveren na brand- of waterschade, het intanden van een bestaande vloer of het aansluiten van een parket bij een renovatieproject. Meer weten over onze diensten? Neem dan gewoon even contact op met Centraal Parket.